güçlü büyü için ürünler (7)

%100 Doğal Zencefil

%100 Doğal Zencefil

Hafif baharatlı ve sıcak bir lezzete sahip olan zencefil, yemeklere hoş bir aroma katar. Zencefilin mutfaktaki kullanımları: * Tuzlu zencefil: Zencefil, tüm etlerle, balıklarla, kabuklu deniz ürünleriyle, sebzelerle (örneğin kabak), marine sosları ve salata soslarıyla uyum sağlar... * Tatlı zencefil: Zencefil, meyvelerle, tartlarda, reçellerde, meyve salatalarında, fırınlanmış meyvelerde, kompostolarda, çayda... uyum sağlar. Zencefilin faydaları: Güçlü antioksidan etkisi, Anti-inflamatuar özellikler, Sindirim sorunlarını hafifletir, Kardiyovasküler sağlığı destekler, Çok az kalori içerir.
Baharatlı Köri

Baharatlı Köri

Baharatlı Köri Ref: EPI004 İçerik: 100 g
CHIKMAGALUR Hindistan

CHIKMAGALUR Hindistan

CHIKMAGALUR Hindistan
Cezayir Çorbası

Cezayir Çorbası

ÖZEL RAMAZAN ÇORBASI 6 kişilik malzemeler 350 g kuzu, koyun veya dana omuzu 1 orta boy soğan 1 orta boy patates 1 küçük havuç
Nohut Güveci Tedarikçisi - Hazır Yemekler

Nohut Güveci Tedarikçisi - Hazır Yemekler

Nohut güveci, soğan, nohut ve kuzu eti ile hazırlanan geleneksel bir Tunus yemeğidir. Malzemeler: Sarımsak Su Baharatlar Zeytinyağı Tuz
100% Doğal Öğütülmüş Hint Kimyonu

100% Doğal Öğütülmüş Hint Kimyonu

Kimyon, yemeklere sıcak ve baharatlı bir tat katar. Kimyonun mutfaktaki kullanımları: Kimyon, kuru sebzelerin hazırlanmasında eklenir, böylece sindirimi daha kolay hale gelir. Kimyonun en iyi aromasını elde etmek için, pişirme işleminin sonunda eklenmesi önerilir. Böylece kimyonu kuskus, tajin ve çorba gibi yemeklere ekleyebilirsiniz. Ayrıca, infüzyon olarak da tüketmek mümkündür. Kimyonun faydaları: Ağrı kesici, anti-inflamatuar, antispazmodik ve ateş düşürücüdür. Zor sindirim, mide ağrıları ve spazmları, gastrit, romatizmal iltihaplar, hepatit, ateş. Kimyon, emziren kadınlar için süt artışını da teşvik edebilir.
100% Doğal Öğütülmüş Kimyon

100% Doğal Öğütülmüş Kimyon

Koyu ve sert, güneşte kurutulmuş bu karanfil çiçeği tomurcuğu, keskin ve sıcak bir lezzete sahip bir baharattır. Mutfakta Karanfil Kullanımları: Karanfil, jambon, portakal veya soğanı lezzetlendirmek için kullanılır. Ancak birçok hazırlığı tatlandırmak için de idealdir. Şarküteri ürünleriniz, peynirler, sebzeler ve hamur işlerinde mükemmel bir baharattır. Tarçın veya muskat ile çok iyi bir şekilde birleşir. Karanfilin Faydaları: Karanfil, akne sorunları, diş ağrıları, alerjiler, artrit, migren, idrar yolu enfeksiyonları, kepek ve diğer saç ve saç derisi rahatsızlıklarını tedavi etmek için kullanılır. Karanfil ayrıca kas ağrılarını ve romatizmayı da hafifletir. Karanfil sindirime yardımcı olur, anti-inflamatuar, antiseptik, antioksidan ve hatta anestezik özelliklere sahiptir.